Hur mycket nikotin är i e-cigaretter?

Beroende på varumärket levererar e-cigg, nikotin & ejuice genom en blandning av vegetabiliskt glycerin (PG), glycerol och/eller propylenglykol.

Till exempel innehåller White Cloud startkit & startpaket till ecigg en blandning av propylenglykol och glycerol tillsammans med smakämnen av livsmedelskvalitet.

Till skillnad från rökning, vaping kan du skräddarsy din nikotin intag med olika nikotin styrka alternativ. Nikotinhalten i https://ecigaretter.se/ mäts vanligen i milligram och kan variera allt från 3 milligram till 54 milligram.

Att gå med siffror, detta kan låta som en hel del; dock, studier som genomförts under åren har visat att https://ecigaretter.se/ är faktiskt en mindre effektiv nikotin leveransmetod än rökning. Detta innebär vapers på hela förbrukar mindre nikotinshot per puff.

Tunga rökare går ofta för högre nikotininnehåll när man först byter till vaping. De högre nivåerna är kända för att nära liknar rökning med starkare “halsen hit” många rökare längtar efter.

Eftersom e-vätska som består av, väl, vätska och milligram används för att mäta torra ingredienser, använder vi procentandelar eller nikotin i volym (NBV), snarare än milligram för att indikera hur mycket nikotin som finns i våra e-vätskor.

Många andra märken går milligram vägen, istället, så vi får ofta frågor om varför vi använder nikotin i volym.

Här är en omfattande artikel om hur vi mäter nikotin för att förklara varför vi känner NBV är det mer ärliga sättet att märka e-vätskor. Du hittar också tips för att välja rätt nikotinstyrka baserat på dina rökvanor med en Vape.