Vart köper man IQOS i Sverige?

Här du som jag letat efter ett ställa du kan köpa IQOS på i Sverige, då har jag ett bra tips till dig. Som jag kunde läsa på en sida där det fanns information om IQOS Sverige, så kan man bara köpa själva tobaken på bensinmacken. Vill man köpa den elektroniska apparaten som kallas för IQOS måste man göra det på deras egna hemsida.

Eller så gör man som alla andra, man köper billiga alternativ till IQOS från Kina, där det bara kostar någon hundring styck. I Sverige kostar dem hutlösa 1000 kr styck, och det utöver priset på själva tobaken. Jag tror dock inte dem heller kommer att komma ner i pris, för man har ensammarknad i Sverige på dem.

Är IQOS farliga?

Man kan väll ganska lugnt säga att dem inte är speciellt hälsosamma direkt. Du får ni dig både nikotin och andra ämnen, och du kan bli fast i ett nikotinberoende av dem. Hade jag varit du så hade jag i vart fall låtit bli dem, och personligen tycker jag dem luktar fimp också.

Hur många heets är det i ett paket?

Heets är själva cigaretten som du stoppar i din IQOS, som sedan värms upp till 350 grader innan du drar ner det i dina lungor. I ett sådant paket finns det 10 stycken, och du kan också köpa dem i limpor precis som du kan göra med cigaretterna.